Servis vozů

Užívejte si bezstarostnou mobilitu.

Užívejte si bezstarostnou mobilitu s prvotřídními nabídkami BMW DyCom Group pro provádění oprav a údržby vašeho vozidla, které se vždy vyznačují poctivými a transparentními cenami. 

Vaše výhody jsou zcela zřejmé: 

  • špičková kvalita a rozsáhlé zkušenosti našich servisních specialistů BMW DyCom Group, kteří využívají inovativní dílenské technologie a BMW Originální díly, aby bylo možné zajistit špičkový stav vašeho BMW. Stačí si jen vybrat nejvhodnější servisní paket a užívat si dlouhotrvající radost z jízdy s vaším BMW.
 

PROHLÍDKA A ÚDRŽBA.

Údržba.

Pravidelná údržba vašeho BMW zaručuje pocit bezpečnosti a pohodlného řízení, a tak rozhodujícím způsobem přispívá k vaší radosti z jízdy. Díky inovativnímu systému údržby CBS* (Condition Based Service) vaše BMW vždy ví, kdy je například nutné provést kontrolu. Ve spojení se službami BMW Teleservices jsou příslušná data přenášena přímo do vašeho BMW DyCom Group Autorizovaného servisu. To umožňuje specialistům v místním BMW DyCom Group servisu provádět údržbu přesně podle předepsaných požadavků.

Prohlídka BMW zahrnuje mimo jiné také následující činnosti:
• Výměna prachového filtru.
• Výměna motorového oleje.
• Výměna brzdové kapaliny.

* Bezplatná volba s odpovídající výbavou vozidla.

Prohlídka.

Prohlídka vozidla BMW představuje jediný způsob, jak zaručit, že bude vaše BMW skutečně v dokonalé kondici. V rámci prohlídek vozidel BMW je k dispozici široká řada podrobných kontrol, které ve všech ohledech zajišťují přípravu vašeho vozidla na různé situace, jako například:

• Prázdninová prohlídka.
• Letní prohlídka.
• Zimní prohlídka.
• BMW Sezónní prohlídka.
• BMW Kontrola osvětlení.
• BMW Kontrola klimatizace.
• BMW Kontrola bezpečnosti.

Naši servisní technici BMW DyCom Group vám rádi doporučí nejvhodnější prohlídku vozidla BMW pro váš model.

Technická kontrola a měření emisí výfukových plynů.

Pokud jde o technickou kontrolu vozidla a měření emisí výfukových plynů, nejlepší servisní služby pro vaše BMW poskytuje společnost BMW DyCom Group Karlovy Vary. Díky naší předběžné kontrole budou vaše vozy dokonale připraveny
na nadcházející zákonem předepsané kontroly. Upozorníme vás na veškeré nedostatky a odstraníme je ještě před vlastní kontrolou vozidla, a to pomocí nejmodernějších servisních postupů a s použitím BMW Originálních dílů. Naši partneři ze společnosti DEKRA nebo TÜV následně zajistí přímo v naší provozovně technickou kontrolu vozidla a měření emisí výfukových plynů.

Stačí si sjednat návštěvu v BMW DyCom Group Autorizovaném servisu nebo nechat provést technickou kontrolu vozidla a měření emisí výfukových plynů v rámci vaší příští návštěvy v servisu. Obě kontroly budou v provozovně
DyCom Group Karlovy Vary provedeny samozřejmě oficiálními zástupci kontrolní organizace (v souladu s částí 29 německého zákona o provozu na pozemních komunikacích, StVZO, a částí 47a StVZO).

BMW Kola a pneumatiky.

BMW DyCom Group Výměna pneumatik zajistí dokonalé sladění pneumatik, kol
a částí podvozku. Naši servisní technici BMW DyCom Group doporučí pro váš vůz optimální pneumatiky se symbolem hvězdy BMW. Pouze tyto pneumatiky splňují nejpřísnější standardy kvality značky BMW.

BMW DyCom Group Výměna pneumatik samozřejmě zahrnuje profesionální výměnu pneumatik, a také testování, údržbu a uskladnění. Ať už potřebujete náhradní pneumatiku nebo nové sady kol a pneumatik, budete v každém případě ohromeni závazkem pro používání špičkových produktů a poradenstvím v rámci BMW DyCom Group Výměny pneumatik.

• Montáž kol.
• Výměna pneumatik.
• Údržba.
• Odtažení.
• Čištění a údržba.
• Testování.
• Uskladnění v případě potřeby.

BMW Výměna motorového oleje.

BMW DyCom Group Výměna motorového oleje zajistí hladký chod motoru vašeho vozidla. V rámci BMW DyCom Group Výměny motorového oleje používáme výhradně motorové oleje doporučené značkou BMW společně s BMW Originálními olejovými filtry.

Obsažené služby:
• Profesionální výměna. olejového filtru.
• Výměna motorového oleje.
• Ekologická likvidace. použitého oleje a starého olejového filtru.
• Vynulování intervalu údržby.

BMW Kontrola brzd.

Váš BMW DyCom Group Autorizovaný servis zajistí výměnu předních brzdových kotoučů a destiček za BMW Originální díly, které dokonale odpovídají vašemu vozidlu. Optimální souhra těchto součástí zaručuje vynikající brzdný výkon a maximální bezpečnost v každé situaci.

Obsažené služby:
• Demontáž předních kol.
• Důkladná prohlídka. brzdového systému včetně brzdových hadic.
• Profesionální výměna. opotřebených součástí podle potřeby
(brzdové kotouče, brzdové destičky a snímače brzdových destiček).
• Důkladné vyčištění předních brzd.
• Montáž předních kol a kontrola brzdného výkonu.

Výměna prachového filtru.

Váš BMW DyCom Group Autorizovaný servis zajistí výměnu prachového filtru vašeho vozu BMW. Také v tomto případě je samozřejmě používán vysoce kvalitní BMW Originální prachový filtr. Stará se o čištění vzduchu v interiéru vašeho BMW a pomocí kombinace mechanického a elektrostatického filtračního systému zajišťuje optimální ochranu proti škodlivým látkám v ovzduší. O poznání čistší vzduch má přímý dopad na vaše dobré zdraví, alergikům umožňuje volně dýchat, a aktivně tak napomáhá zvyšovat vaši jízdní bezpečnost.

Naše služby:
• Profesionální výměna prachového filtru.
• Ekologická likvidace.

Výměna lišt stěračů.

Váš BMW DyCom Group Autorizovaný servis zajistí výměnu lišt stěračů vašeho vozidla za špičkové BMW Originální lišty stěračů, které jsou dokonale přizpůsobeny čelnímu sklu vašeho BMW. Přesný tvar a zakřivení minimalizují rušivý hluk stěračů a zaručují optimální výkon, a to i při vysokých rychlostech
a ve ztížených podmínkách. Vy si můžete užívat jasnou viditelnost a maximální jízdní komfort – a to i po více než 300 hodinách provozu.

Obsažené služby:
• Profesionální výměna lišt stěračů.
• Ekologická likvidace starých lišt stěračů.

Výměna brzdové kapaliny.

Chceme, abyste se mohli plně koncentrovat na radost z jízdy. Někdy je však nutné také zabrzdit. Aby bylo možné zajistit vzájemnou souhru BMW Originálních brzdových kotoučů a destiček, maximální bezpečnost a vynikající brzdný výkon, provede váš BMW DyCom Group Autorizovaný servis výměnu brzdové kapaliny vašeho vozu BMW za BMW Originální brzdovou kapalinu.

Obsažené služby:
• Profesionální výměna brzdové kapaliny.
• Ekologická likvidace staré brzdové kapaliny.

BMW BluePerformance s AdBlue®.

Díky technologii BMW BluePerformance je možné ještě více optimalizovat charakteristiku emisí vznětového motoru a snížit množství oxidů dusíku obsažených ve výfukových plynech. U některých modelů se vznětovými motory je používán další způsob rozkládání zplodin dusíku: SCR katalyzátor se vstřikováním AdBlue® (SCR = selektivní katalytická redukce). Vstřikování kapaliny AdBlue® spouští chemickou reakci, která dále snižuje emise oxidů dusíku. Výsledkem je u těchto modelů se vznětovými motory splnění emisní normy EURO 6.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Díky BMW Service Inclusive si můžete naplno užívat radost z jízdy. Od tohoto okamžiku a po dobu trvání zvoleného paketu nemusíte ztrácet čas přemýšlením nad dodatečnými náklady na jednotlivé služby, údržbu nebo opotřebení. Protože v rámci BMW Service Inclusive máte k dispozici služby zahrnuté v příslušném paketu, včetně potřebných BMW Originálních dílů. A nikoliv pouze ve vaší zemi, ale také u všech smluvních BMW Autorizovaných dealerů a BMW Autorizovaných servisů po celém světě.

Služby BMW Service Inclusive si můžete zakoupit při objednání vašeho vozu BMW nebo kdykoliv před jeho uvedením do provozu. Aktivní služby BMW Service Inclusive je možné kdykoliv prodloužit (doba trvání, limit počtu ujetých kilometrů a/nebo rozsah). Prodloužení nebo rozšíření je možné provést také během doby až devíti měsíců po uplynutí služeb BMW Service Inclusive. Ceny a další informace vám rád sdělí BMW DyCom Group Autorizovaný servis.

Pokud byste svůj vůz BMW náhodou prodávali, dojde k automatickému přechodu služeb BMW Service Inclusive na nového vlastníka, čímž vaše vozidlo získá jednoznačnou přidanou hodnotu. Informace o BMW Service Inclusive jsou snadno dostupné pomocí čtečky klíčů ve vašem BMW Autorizovaném servisu.

Který paket služeb Service Inclusive nejlépe odpovídá vašim potřebám? Můžete si vybrat z možností BMW Service Inclusive a BMW Service Inclusive Plus.

Díky BMW Service Inclusive budete mít možnost využívat veškeré služby, které jsou součástí příslušného paketu, bez ohledu na četnost jejich použití v rámci sjednané doby nebo počtu ujetých kilometrů (podle toho, co nastane dříve). To se vztahuje také na služby, u kterých bude automaticky vyvolán požadavek servisního zásahu pomocí inteligentního systému údržby společnosti BMW, Condition Based Service (CBS). Součástí jsou rovněž veškeré požadované BMW Originální díly, jako je např. BMW Originální motorový olej.

Díky BMW Service Inclusive Plus budete mít možnost využívat veškeré služby
a opravy opotřebitelných dílů, které jsou součástí příslušného balíčku – bez ohledu na četnost jejich použití v rámci sjednané doby nebo počtu ujetých kilometrů (podle toho, co nastane dříve), pokud bude automaticky vyvolán požadavek servisního zásahu pomocí inteligentního systému údržby společnosti BMW, Condition Based Service (CBS). Součástí jsou rovněž veškeré požadované BMW Originální díly, jako je např. BMW Originální motorový olej.

  • Kontrola nákladů: opravy, údržba a výměna opotřebitelných dílů
    s použitím BMW Originálních dílů společně s odbornými znalostmi
    za atraktivní pevně stanovené ceny.
  • Svobodné rozhodování: vyberte si paket, který nejlépe splňuje vaše požadavky. Jsou k dispozici různé rozsahy služeb, doby trvání smlouvy a limity počtu ujetých kilometrů.
  • Mezinárodní platnost: služby BMW Service Inclusive jsou platné
    u všech smluvních BMW Autorizovaných dealerů a BMW Autorizovaných servisů po celém světě.
  • Přenositelnost: pro zachování hodnoty vozidla přecházejí služby BMW Service Inclusive automaticky na nového majitele.
  • Možnost rozšíření: prodloužení nebo rozšíření je možné kdykoliv během platnosti služeb a po dobu až devíti měsíců od jejich skončení.

Rozsah údržby/oprav*

  • Výměna motorového oleje včetně olejového filtru a doplnění kapalin.
  • Prohlídka vozidla podle standardů BMW.
  • Výměna vzduchového filtru.
  • Výměna palivového filtru (u vznětových motorů).
  • Výměna prachového filtru.
  • Výměna zapalovacích svíček (u zážehových motorů).
  • Výměna brzdové kapaliny .

Opotřebení*

  • Výměna předních/zadních brzdových destiček.
  • Výměna předních/zadních brzdových kotoučů.
  • Výměna spojky (pokud je to nutné).
  • Výměna lišt stěračů (v případě potřeby, max. jednou ročně).

Tento paket si můžete zakoupit s platností smlouvy po dobu tří až šesti let a pro počet ujetých kilometrů 40 000 až 120 000 km a s volitelným prodloužením a rozšířením na dobu osmi až deseti let až do počtu ujetých kilometrů 200 000 km.

* V závislosti na předpisech a postupech v různých zemích se mohou podmínky nebo rozsah lišit. Ceny a další informace vám sdělí BMW DyCom Group Autorizovaný servis.

  • Kontrola nákladů: opravy, údržba a výměna opotřebitelných dílů s použitím BMW Originálních dílů společně s odbornými znalostmi za atraktivní pevně stanovené ceny.
  • Svobodné rozhodování: vyberte si paket, který nejlépe splňuje vaše požadavky. Jsou k dispozici různé rozsahy služeb, doby trvání smlouvy a limity počtu ujetých kilometrů.
  • Mezinárodní platnost: služby BMW Service Inclusive jsou platné
    u všech smluvních BMW Autorizovaných dealerů a BMW Autorizovaných servisů po celém světě.
  • Přenositelnost: pro zachování hodnoty vozidla přecházejí služby BMW Service Inclusive automaticky na nového majitele.
  • Možnost rozšíření: prodloužení nebo rozšíření je možné kdykoliv během platnosti služeb a po dobu až devíti měsíců od jejich skončení.

Rozsah údržby/oprav*

  • Výměna motorového oleje včetně olejového filtru a doplnění kapalin.
  • Prohlídka vozidla podle standardů BMW.
  • Výměna vzduchového filtru.
  • Výměna palivového filtru (u vznětových motorů).
  • Výměna pylového filtru.
  • Výměna zapalovacích svíček (u zážehových motorů).
  • Výměna brzdové kapaliny.

Tento paket si můžete zakoupit s platností smlouvy po dobu tří až šesti let a pro počet ujetých kilometrů 40 000 až 120 000 km a s volitelným prodloužením a rozšířením na dobu osmi až deseti let až do počtu ujetých kilometrů 200 000 km.

Seznamte se se službami BMW Service Inclusive pro ojeté vozy – můžete si vybrat dobu platnosti jeden, dva nebo tři roky. Používání služeb BMW Service Inclusive pro ojeté vozy je doporučeno u vozidel, u kterých byla již provedena první servisní prohlídka.

Další informace vám sdělí váš BMW Autorizovaný dealer.

* V závislosti na předpisech a postupech v různých zemích se mohou podmínky nebo rozsah lišit. Ceny a další informace vám sdělí BMW DyCom Group Autorizovaný servis.

CENÍK SLUŽEB.

Ceník servisních prací BMW

Veškeré servisní práce jsou kalkulovány dle předepsaných
norem výrobce BMW. 

Cena práce 210 Kč/AW

1 AW = 5 min

Cena je uvedena bez DPH.

Dodavatel servisních služeb si vyhrazuje právo změny cen.

Proč se starat o věk? Namísto počítání roků je mnohem lepší počítat nezapomenutelné životní okamžiky. Totéž platí pro vaše BMW. Nejde o to, jak je staré, ale o úžasná dobrodružství, která spolu ještě můžete zažít.
Proto tu je BMW Servis.

Prvotřídní nabídky od BMW DyCom Group Servisu zajistí, že vy a vaše BMW budete v nejlepších možných rukou. Zkušení specialisté používají BMW Originální díly, aby zajistili, že také vaše BMW zůstane originálem. Od dlouhodobých servisních balíčků BMW Service Inclusive až po BMW Asistenční službu, rozšíření záruky nebo služby BMW Teleservices nabízíme komplexní nabídku prémiových služeb pro každý model BMW, pro vaše individuální požadavky a pro mnoho bezstarostných kilometrů, které na vás ještě čekají.

PÁDNÉ ARGUMENTY PRO BMW SERVIS.

01 Nejlepší hodnota za vaše peníze.


02 Použití pouze BMW Originálních dílů.


03 Servisní specialisté s odborností BMW.


04 Transparentní a atraktivní kompletní ceny.


05 Každé BMW je vítáno.